LEVYTUOTTEET

Kattava valikoima erilaisia levytuotteita, muun muassa pinnoitetut koivuvanerit, havuvanerit, MDF-levyt, erilaiset työpöytätasot ja kovalevyt.

 

PINNOITETUT KOIVUVANERIT

Pinnoitetut koivuvanerituotteet on räätälöity erilaisiin käyttökohteisiin. Pinnoitettujen levyjen pinta voi olla sileä tai kuvioitu.

Sileäpintaisia fenolipinnoitettuja levyjä käytetään esimerkiksi muottilevyinä korkealaatuisissa betonivaluissa. Viirapintaiset fenolipinnoitetut levyt ovat puolestaan erinomaisia ajoneuvojen lattialevyjä erinomaisen kulutuksenkeston ja kitkaominaisuuksien ansiosta.

 

PINNOITTAMATTOMAT KOIVUVANERIT

Koivuvanereilla on erinomaiset lujuus- ja jäykkyysominaisuudet, joten ne sopivat mainiosti käyttökohteisiin, joissa materiaaleilta vaaditaan kuormituskestävyyttä. Koivuvanerilevyjä on helppo työstää ja kiinnittää tavanomaisilla työkaluilla ja kiinnikkeillä.

 

LEVYTUOTTEET SAATAVILLA ASIAKKAIDEN TOIVEIDEN MUKAAN MÄÄRÄMITTAAN SAHATTUNA JA CNC-TYÖSTETTYNÄ

Nykyaikaisilla saha- ja työstökeskuksilla jalostamme levyt toiveidesi mukaan.

HAVUVANERIT

Pohjoismainen havuvaneri on yleensä valmistettu kuusesta. Havuvaneri on jäykkyytensä ja mittatarkkuutensa ansiosta ihanteellinen ratkaisu lujuutta vaativiin kantaviin rakenneosiin ala-, väli- ja yläpohjarakenteissa sekä seinärakenteissa. Havuvanerilevyt on helppo työstää ja kiinnittää tavanomaisilla työkaluilla ja kiinnikkeillä.

KATTOLEVYT

Kerto-Kate on rakennuskäyttöön tarkoitettu levy, joka on suunniteltu käytettäväksi kattojen vedeneristeen aluslevynä. OSB-levy on ristiinliimatuista puulastuista valmistettu, kestävä rakennuslevy.


Valikoimastamme mm.
- KERTO-KATTEET
- KATTOLEVYT

MDF-LEVYT

MDF(medium-density fibreboard) soveltuu käytettäväksi erilaisiin teollisuuden, kaupan ja rakentamisen kohteisiin sekä huonekalu- ja sisustuskäyttöön. Sen sileä pinta ja tiiviit reunat tekevät siitä helposti leikattavan, hiottavan ja maalattavan.

Valikoimastamme mm.
- MDF-LEVY PINNOITTAMATON
- MDF-LEVY KOSTEUDENKESTÄVÄ

HDF-LEVYT

HDF (high-density fiberboard) on ohut kova puukuitulevy, joka valmistetaan kuivausmenetelmällä hienorakenteisesta puukuidusta. Sitä käytetään laajalti esimerkiksi kalusteteollisuudessa, lattianpäällysteiden runkorakenteena, oviteollisuudessa pintarakenteena ja ajoneuvoteollisuudessa.

Valikoimastamme mm.
- HDF-LEVY PINNOITETTU
- HDF-LEVY KOSTEUDENKESTÄVÄ

LASTULEVYT

Lastulevy on ehkä kaikkein tunnetuin ja käytetyin rakennuslevy. Ne ovat halpoja ja kevyitä useimpiin muihin levyihin verrattuna, ja sopivat lähes kaikkeen sisärakentamiseen. Puisista tai puumaisista lastuista valmistettua levyä, jossa lastut on liitetty toisiinsa liiman, paineen, ajan ja lämmön avulla.

Valikoimassamme mm.
- MELAMIINILASTULEVYT
- HYLLYLEVYT, PITKÄ SIVU LISTOITETTUNA

LIIMAPUULEVYT

Liimapuulla tarkoitetaan lamelleista liimaamalla valmistettua ra­kenteellista puutuotetta. Voidaan käsitellä öljyllä, vahalla, petsillä, maalilla tai lakalla. Peruslevy kaikenlaiseen nikkarointiin.

YHTEISTYÖKUMPPANIT LEVYTUOTTEISSA

Kiilax levytuotteiden erikoisliike

LÖYSITKÖ SINULLE SOPIVAN TUOTTEEN?

Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme ja tiedustele sinulle sopivaa levytuotetta.